BNL MD
#

Hva skal jeg gjøre med huset mitt?

Bli med på befaring med Akershus bygningsvernsenter

Akershus bygningsvernsenter tilbyr gratis befaring og rådgivning for deg som trenger gode tips om gamle hus. Nå har bygningsvernsenteret laget en film fra en befaring på Eidsvoll. Se filmen her!

Skal du i gang med et stort eller lite prosjekt på et gammelt hus er det lett å trå feil. Råd fra mer eller mindre kvalifiserte mennesker på tilfeldige forum er ikke alltid det beste for huset ditt. Det aller beste er som regel å få noen med riktige kvalifikasjoner til å ta nettopp ditt hus i øyesyn. Det kan hjelpe deg med prioriteringer og hindre deg fra å gjøre unødvendige inngrep.

Akershus bygningsvernsenter tilbyr gratis befaring i de tidligere fylkene Akershus og Østfold. Men hva er det du egentlig kan få hjelp til og hvordan foregår egentlig et besøk fra en bygningsvernrådgiver? Nå kan du bli med på en digital befaring! Akershus bygningsvernsenter spilt inn en film hvor bygningsvernrådgiver Ole Jakob Holt besøker ekteparet Knut Enok Jensen og Gunn Molstad Jensen på « Abrahams», et småbruk i Eidsvoll. 

Se hele filmen nå!

;
;