Seminar

TREseminaret 2024

Startdato
22.04.2024
Sluttdato
28.04.2024
Sted
Hjerleid, Dovre
Beskrivelse

Etter mange år har TREseminar blitt en tradisjon, nærmest som håndverket den formidler. Hvert år tilbys kurs for håndverkere, huseiere og andre som er interesserte i tradisjonshåndverk. Som vanlig går arrangementet av stabelen den siste helgen i april. På årets kurskalenderen finner du blant annet vindusrestaurering, tradisjonsmaling, skog- og materialkurs, kurs i vedfyring og mye mer. 

Barnas TREseminar

De siste årene har arrangørene hatt aktiviteter for barn i grunnskolealder. På egne kurs får barna lære om tradisjonshåndverk og de får prøve seg på trearbeider, smiing og dreiing. De lærer om materialer teknikker og tradisjonelt verktøy. 

I tillegg til å lage sine egne bruksgjenstander, blir barna med på en befaring på hvordan de voksne arbeider med tørrmuring, møbelsnekring m.m.

Kursene er åpne for alle som er interessert, og det er ingen forutsetning at foreldre deltar på egne kurs. Les mer om barnas TREseminar.

Kurskalender

TREseminaret består av en rekke kurs og faglig spennende foredrag på kveldstid. Her er noen av aktivitetene:

Du finner flere kurs og en oversikt over foredrag og aktiviteter på TREseminarets nettsider

Telefon
93281930
Arrangør
Senter for bygdekultur as, Hjerleid handverksskole, Dovre handverkssenter as, Norges Husflidslag, Studieforbundet kultur og tradisjon
Mer informasjon
Adresse
Jøndalsvegen 3B, 2662 Dovre