#

Energisparing i gamle hus

Jakten på kilowatten

Skal du isolere eller holder det med vindtetting? Dette verktøyet hjelper deg i valget. Velg en bygningsdel -  velg en hustype - så får du en vurdering om det er lurt eller ikke!

Ønsker du å bli bedre kjent med huset ditt, og lurer på hvilke tiltak som er best egnet når du skal energieffektivisere? Da er Jakten på kilowatten nettsiden for deg. 

Huset

Ikke alle har full kontroll på hvordan eget hjem er oppbygd, og hva som befinner seg under overflatene. Da er "huset" nyttig. Her kan du klikke deg rundt og finne informasjon om ulike måter gamle hus er bygget opp, og bli bedre kjent med huset ditt på en helt ny måte. 

 

Skjermbilde verktøy.JPG

I verktøyet "jakten på kilowatten" velger du ditt tiltak og krysser av for ditt hus sin konstruksjon og ender opp med en beskrivelse og vurdering av hva du kan gjøre!

Jakten-verktøyet

Når du har blitt bedre kjent med huset ditt, kan du klikke deg inn på Jakten-verktøyet. Her har vi samlet informasjon om ulike Enøk-tiltak for ulike deler av huset ditt. 

 

Til slutt får du en vurdering av hvilke tiltak som kan være aktuelle for deg og ditt hus, hvor omfattende det vil være og hvilken effekt det vil ha med tanke på energieffektivitet.