Torill Løvstad viser en smidd lås. Foto: CEWG

Ledig stilling hos MOLO AS

Utlyst av
Molo AS
Arbeidssted
Oslo
Søknadsfrist
15.08.2021
Beskrivelse

Butikken har historie tilbake til 2003, og er en spesialforretning som selger reservedeler til gamle hus. I 2012 mottok de Olavsrosa fra Norsk Kulturarv, og er kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv i 2013 og 2014.

Butikken selger både nyproduserte varer, og brukte bygningsdeler. Vi har en stor butikk på 420m2 i Frogner bydel i Oslo, og betjener kunder over disk derfra.

I tillegg tilbyr de rådgivning på telefon og mail, og sender varer til kunder i hele Norge. Molo eier en egen beslagsfabrikk i Østfold, og har også et eget verksted i butikken.

Fra våren 2021 tilbys også interiørarkitekttjenester for kunder som vil restaurere gamle hus.

Molo søker en person som har interesse for gamle hus og gamle håndverksmetoder. Jobben medfører rådgivning til kunder i butikk, på mail og telefon. Salg over disk, pakking og forsendelse.

Molo betjener både privatpersoner, en rekke håndverksbedrifter, norske vindus- og dørprodusenter, større offentlige og private prosjekter, samt museer.

Molo søker en person i full stilling, som har interesse for gamle hus og lærelyst. Du må du ha godt humør og se litt lyst på livet. Da blir det hyggeligere på jobb. På grunn av en del tunge løft, bl.a. ved tømming av paller med linoljemaling, må du ha god fysikk.

Har du en relatert utdannelse, er det fint, men det er ikke et krav. Opplæring vil bli gitt, også i form av eksterne kurs.

For mer informasjon, sjekk ut www.moloas.com

Søknad med vitnemål og attester sendes i post til:

Molo AS, Erling Skjalgssonsgt. 19, 0267 Oslo eller på mail til info@moloas.com.

innen 15 august 2021.

Molo AS er sommerstengt 3-26. juli. Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt på telefon 93008762 etter ferien.