#

Start høstsesongen med oss på Folkemuseet 5. september!

Sammen med Norsk Folkemuseum arrangerer Bygg og Bevar en hel dag viet til bygningsvern og gamle hus den 5. september 2021. Ønsker din bedrift å være med som utstiller? 

I tillegg til bedrifter og rådgivere på stand, vil maler Einar Nilsson (TV2-Tid for hjem) og «Oppfinneren» Erik Alfred Tesaker (NRK) ha et opplegg på scenen i tillegg til omvisninger på museet. De skal snakke om håndverk, maling og fargesetting. Det vil også i år være flere arrangementer for barn og ungdom – blant annet «lærling for en dag»!

Gamle hus forteller viktige historier. Kanskje er det isolert med en gammel avis? Alle som har bodd der, alle gledene og sorgene henger som små spor igjen i bygningen. Slitasjen i trappen, hakket ved døren. Malingen som er slitt der man hver morgen har satt kaffekoppen i vinduskarmen.

Vi skal nå dem som drømmer om et eldre hus, men ikke helt vet hvor de skal starte. De som ser potensialet, men som trenger litt hjelp på veien til drømmen.

Ønsker dere å være utstiller på arrangementet, meld dere på her! 

Vi håper alle som ønsker å komme som besøkende også setter av datoen! Vi ses på Folkemuseet 5. september!

Vilkår for deltagelse for bedrifter

Bygg og Bevar er et samarbeid mellom Klima- og Miljødepartementet og Byggenæringens Landsforening. Vi skal informere om god forvaltning av eldre bygningsmasse tilpasset bygningens alder, konstruksjon, stil og materialbruk.  

Vi forbeholder oss retten til å avvise bedrifter som ønsker å delta på messen hvis vi kommer frem til at det ikke leveres tilstrekkelig innen disse rammene. Deltakeravgift må være betalt på forskudd, og deltagerbeviset er personlig. Påmeldingen er bindende og utgiftene refunderes ikke.